Tuesday, February 16, 2010

'Outing' di KL

hari Sabtu yang lepas sy singgah di KL sebentar. ada kawan kawan mintak sy ajarkan asas foto..

saya rasa, ia tanggungjawab saya untuk kongsi ilmu yg saya ada selain bertukar tukar pengetahuan dgn mereka..
seronok jumpa kawan kawan walaupun tak sempat bergosip, saya harap nnt akan ada masa yang lain utk saya jumpa mereka lagi...

kepada k anne, k shoe, uL, dian, shane, erin, sal, dan beberapa nama lain yang sy tak ingat nk sebutkan, terima kasih banyak banyak sebab datang.. nnt kita outing lagi ye..

perkongsian ilmu ini saya hadkan utk perempuan saja sbb ni kali pertama saya buat perkongsian mcm ni.. lagipun mereka ni kawan kawan saya. sy belum yakin utk buat yang lebih lagi.. insya allah, bila dah ada keyakinan tu, saya akan buat lagi ye.

kawan-kawan, nnt kita buat lagi ye.. tak puas la hari tu...

ni saya kongsikan gmbar gmbar yang sempat saya rakamkan hari tu..

oh ya, saya sempat juga ke Galeri Petronas di KLCC. ada Jelajah Pameran Fotografi anjuran Sony... marveles. semua fotografer mesti pergi tengok.. tak salah saya sehingga Mac nanti..
pergi tau!

RozekRuzaini
JB



Caution!

Dont Leave Me

Jalan jalan?

Two is better than one

2 comments:

Sal said...

Hi Rozek! thanks yea sudi luang masa aritu. We had so much fun shooting sampai ke tengahmalam pun tak sedar. hehe.

Rozek said...

hi sal
hehe.. mmg.. kalau shooting mmg tak sedar apa2...

keep on shooting!