Thursday, February 4, 2010

Taiping Udaranya Segar

Seronok balik Taiping.. sejukk... nyaman.. dan gembira..

Lebih sebulan sy tak pulang ke Taiping.. seronok jumpa adik adik. bawak mereka makan A&W, jalan jalan.. adik sy yang kecil menemani saya mengambil gmbar pada awal awal pagi Ahad.

Adik yang berumur 13 tahun, saya bawa makan MCDonalds.. sebagai hadiah di hari lahirnya.. dah itu je yang dia nak, sy turutkan aje.

sekarang dah mula menganjak ke bulan Februari.. tak lama lagi hari lahir saya pula. haha! promote birthday di fotoblog sendiri...

kejap sgt masa berlalu. dan pntas betul.. sy semakin menghampiri angka 30. menghampiri ye.. bukan telah menjejaki 30.. hehe..

soalan lazim ; "bila nak kawin?"
jawapan lazim : "bila sampai masanya.."

jgn risau. smpai masa sy kawin nnt, seluruh pengunjung fotoblog saya dan kawan kawan akan sy jemput hadir.. insya allah..

sebagai penutup, terimalah buah tangan saya dari Taiping.. Tasik Taiping sgt byk pokok teratai.. cuma kdg2 musim sy balik ke Taiping, bunga teratai tu belum berkembang mekar.. eceh!

teratai

lihat dari atas

Black n white n grey?

Reflection

..

4 comments:

Studio Inspirasi NS said...

Tahniah..blog yg dinanti2kan.Menarik blog Roz.Jgn lupe singgah dan follow blog i,k.

RozekRuzaini said...

nazri : tq.. nnt i pegi blog u..

zuesaran said...

sentiasa cantik...tahniah sis..akak rasa, selain view taiping..ro-z leh pi kat pasar2..sbb kat area tu bnyk activities old man yg menarik...kat tepi pasar masih ada kedai lama...dan..bg diorg walaupon dah tahun 2010..life is still like 70's (mcm le lahir 70's)..just try k!!

Azealea Dz said...

sis...u got shutter skill lah! :) love it!