Saturday, August 21, 2010

Perkahwinan : Hardi & Zurina

Salam Ramadan buat semua.. mesti dah mula sibuk sibuk sikit dengan persiapan menyambut hari raya kan? macam saya., biasa je. tak sabar nak balik ke Taiping.. Tapi setiap tahun saya beraya di Jitra, Kedah.. Kalau ada yang nak ajak saya outing ambik gmbar malam raya, hari raya, potret keluarga hari raya, boleh telefon saya.. :) pendek kata, apa saja berkaitan hari raya, boleh call saya. ajak makan kuih raya, paling saya suka. :)


Maaf terlewat update blog.. sibuk ke sana sini.. kali ini saya paparkan gambar perkahwinan Zurina & Hardi di Pulau Pinang.. Gambar Zurina diambil oleh pembantu saya, Khalisah Zakaria namun saya yang membuat editing.. Zurina merupakan kawan sekerja di Kangkar Pulai beberapa tahun lepas dan kemudian beliau telah berpindha ke Pulau Pinang.
Rasa terharu apabila beliau bersungguh-sungguh mahu saya mengabadikan majlis perkahwinan beliau. Namun, tarikh perkahwinan beliau bertindih dengan perjalanan saya ke Timur Tengah dan beliau masih mahu saya memberikan sentuhan dalam album perkahwinannya.

Jadi, di sini saya paparkan serba sedikit, foto-foto majlis perkahwinannya..

Hardi & ZurinaHardi & Zurina

Hardi & Zurina

Hardi & Zurina

Hardi & Zurina

Hardi & Zurina

Hardi & Zurina

Hardi & Zurina

Hardi & Zurina

RozekRuzaini
012 9180401
JB

2 comments:

Anonymous said...

Cun!...

RozekRuzaini said...

thanks :)