Wednesday, September 22, 2010

Eid Ul-Fitr

Phew.. salam semua..
masih dalam mood raya ke? saya masih lagi dalam mood raya.. menerima undangan open house di sana sini.. alhamdulillah.. terima kasih kpd yg menjemput..

Kali ini saya nak masukkan gambar-gambar hari raya.. syukur alhamdulillah bulan syawal ni banyak rezeki yang masuk.. dipanggil untuk mengabadikan potret keluarga, majlis perkahwinan, pertunangan, k0nvokesyen dan sebagainya..

Dalam entry kali ni saya abadikan potret keluarga En Othman b Abdul, En Shafie b Yahya dan famili Pn Aliza Ismail di Alor Setar, Kedah. Keluarga En Othman cantik mengenakan warna ungu manakala keluarga En Shafie lebih santai dengan pakaian jubah dan keluarga Pn Aliza selesa dgn tema jingga dan kuning. nampak ceria mereka semua.. Gambar-gambar mereka diambil pada hari raya pertama.. Saya menyediakan perkhidmatan foto keluarga ke rumah keluarga bermula pada harga serendah RM 85 utk 30 minit..

dan saya paparkan juga gambar adik adik saya bermain bungapi.. gembira sungguh.. :) saya suruh mereka buat pelbagai aksi supaya saya dapat shot yang saya idamkan.. ia adalah inspirasi daripada videoklip Bunga Api Di Hati... :)

Ok lah.. semoga gembira lihat foto-foto di bawah.. :)


RozekRuzaini
012 9180401
JB


Famili Pn Rose

Famili Pn Rose

Famili Pn Rose

Famili En. Othman

Famili En. Othman

Famili Pn Aliza

Famili Pn Aliza

Famili Pn Aliza

Famili Pn Aliza

Eid-Ul Fitri 2010

Eid-Ul Fitri 2010

Eid-Ul Fitri 2010

Eid-Ul Fitri 2010

3 comments:

Anonymous said...

camne nk wat gmbr bunga api tu??mcm nak ambil gmbr air terjun ker?

nextmeia said...

rozek, anda tetap cikgu di hati saya :)

Anonymous said...

Great capture... :)
moga dimurahkan lagi rezeki..