Monday, November 1, 2010

Tempahan fotografi perkahwinan 2011 kini dibuka

Salam semua..

Saya baru pulang dari mengambil gambar di KL semalam.. dan hari Rabu ini saya akan ke Tawau, Sabah.. saja cuti berjalan .. selain saya nk amibl gmbar cantik-cantik di Mabul nnt.. tak sabar rasanya nk ke sana.. Saya akan ke Sabah bermula 4 -9 November. Doakan perjalanan pergi dan balik saya selamat dan semuanya dilindungi Allah..

Dalam pada itu, saya telah membuka promosi tempahan pakej fotografi perkahwinan RozekRuzaini's Photo untuk tahun 2011.. tempahan yang dibuat hingga hujung tahun ini berpeluang menikmati harga pada tahun 2010.. tidak kira mana-mana tarikh pada 2011, harga masih sama bermula pada RM 1600.. beberapa pelanggan telah mengesahkan tempahan pada tahun depan.. Jadi, jika anda masih tercari-cari fotografer perempuan, sayalah orangnya.. :) seringkali orang salah anggap saya lelaki.. dush! jadi kerana itu dalam name card saya tertera female photographer.. rakan-rakan rapat banyak bertanya.. "kenapa kena letak female photographer?" jadi jawapannya, "supaya orang tahu saya fotografer perempuan.. :)"..

Jadi kepada yang berminat untuk bertanyakan tentang pakej fotografi yang RozekRuzaini's Photo sediakan, boleh lah emailkan ke rozekruzaini@gmail.com atau hubungi saya seperti no yang tertera di bawah..

Ok lah.. saya pergi dulu.. jumpa lagi minggu depan... :)

RozekRuzaini
012 9180401


Promosi 2011

No comments: