Sunday, December 5, 2010

Mabul Travel Photos

Salam semua..

Sihat? :)
Boring tak asyik tgk gambar kawin...? hehe. ok kali ni sy tunjukan gambar-gambar sekitar Mabul lagi. Di sini sy nk tunjukkan serba sedikit warna warni Mabul. Indah! itulah antara perkataan yg boleh gantikan semua itu..

Saya sebenarnya org yg sgt sgt suka travelling. sy tak kisahkan penat janji sy dapat berjalan, tengok tempat org, luaskan pemandangan dan pemikiran. Tgk tempat orang menyedarkan saya bahawa beruntungnya kita berada di Malaysia yang serba mewah dan makmur. Travelling menjadikan sy supaya menjadi org yg lebih berfikiran terbuka.. Sgt banyak foto dalam hard disk sy tapi tak termampu nk upload semuanya.. Tahun ni agak banyak saya berjalan. Perjalanan paling jauh ini ke Timur Tengah, selain ke Indonesia, Cameron Highlands, Sabah, Singapura (setiap 2 minggu kot masuk Singapura :D) dan insya allah penutup perjalanan saya tahun ni ke PD dan Melaka bersama keluarga saya dalam hujung bulan Disember ini. Syukur alhamdulillah , diberikan kelapangan dan kekuatan untuk ke sana dan ke mari..

Tahun depan? hmm.. belum tau lagi.. belum tempah ke mana-mana lagi.. ok lah. takmau menceceh lagi. Jom tengok gambar.. next entry kita sambung balik gambar kawin, ok? :D
oh ya, saya paparkan untuk berkongsi pengalaman. mohon tidak dicuri karya saya ini... :) terima kasih...

RozekRuzaini
012 9180401
This Way

Silhouette

Feeling Blue

Play

Boy

Girl

Kampung


Crystal Clear

terjun!

Kids

Kids again

:)

Playground

Toy

Sampan

Dakwah\

2 comments:

zuesaran said...

ro-z dear, akak amik gambar bot begeral tu buat background PCbleh tak????

Anonymous said...

this post is very usefull thx!