Thursday, March 10, 2011

Akan berada di Kemboja

Hai semua.

Minggu ini merupakan minggu super busy untuk saya.. dari pagi hingga ke malam bekerja. Tapi saya suka kerja saya tu :)

Untuk makluman semua, buat beberapa hari sy tiada di Malaysia. Saya akan ke Phnom Penh dan Siem Reap selama 7 hari bermula pada Sabtu ini. Tujuan saya hanya satu, merakam foto terbaik untuk menambah koleksi peribadi saya. Saya ke Kemboja bersama 4 rakan yang lain.. Tak sabar rasanya..!

Telefon bimbit saya masih boleh dihubungi dan jika ada sebarang pertanyaan boleh emailkan sahaja kepada saya. Saya masih boleh membaca email kerana di guesthouse yang bakal saya diami ada kemudahan internet. Saya akan cuba update facebook saya mengenai perkembangan di sana dari masa ke masa.. Doakan perjalanan saya dan rakan-rakan saya selamat..

Oklah.
Jumpa nnt di update seterusnya... bai bai..

RozekRuzaini
012 9180401
JB

Angkor-Wat-Eastern-View
Foto diambil dari www.devata.org

4 comments:

Cik Feesya said...

cik rozek ...selamat pergi dan selamat balik ya!nak buah tangan heheheh...jumpa lagi bukak sekolah nanti :)

RozekRuzaini said...

feesya, thanks.. insya allah, ada ole2 utk hg.. :)

Cik Feesya said...

hoyeeeeeeeeiiiiiiii....zek nak kasi buah tangan :)....

Anonymous said...

hi,
nak tanye :
1) kt pnhnom penh, stay kt hotel mane? booking dulu ke before pegi?

2)utk ke siem reap,6jam kan? so, bertolak pagi2 ke? pegi dgn bus,camne arrange?
pastu,tido kt sana la eh? tanye coz i amik flight return Phnom penh. pegi 4D3N je. sempat x nak gi siem reap?

tqvm...sori tanye macam2.i'Allah pegi nex month as backpakers...