Monday, August 1, 2011

Selamat Menyambut Ramadan al Mubarak.

Hai semua..

Hari ni merupakan hari pertama kita berpuasa. sekejap betul masa berlalu. Sy rasa bersyukur sbb Ramadan yang pertama kali ni sy dpt berpuasa bersama family.. Dah lama tak dpt rasakan mcm ni.. selalunya hari pertama Ramadan sy berada di Johor.

Sempat juga kali ni sy ke Bazaar Ramadan di Taiping. Tapi tak ambil gmbar lah. sbb panas dan sangat-sangat sesak.. Uish... hebat betul penangan Ramadan. Sy cuma beli Bihun Sup dan Sotong Kangkung.. Cukup la. takut tak habis nk mkn nnt.

Di kesempatan yg saya ada ini sy ingin mengucapkan Selamat Berpuasa buat semua umat Islam di mana pun anda berada. Mungkin ada yg mengunjungi blog saya ini dari Australia, United Kingdom, USA dan dari mana sekalipun, selamat berpuasa untuk anda.. Semoga Ramadan kali ini memberi keberkatan kepada kita semua..

Selamat berpuasa semua..

RozekRuzaini
012 9180401

Selamat Menyambut Ramadan al-Mubarak

No comments: