Thursday, October 6, 2011

Sesi Outing dgn 50mm lens

Pheww..! Sejurus selepas sy naikkan entri tentang gambar di Festival Konvokesyen UTM baru-baru ini, sy menerima panggilan-panggilan utk ambil gmbar konvokesyen. Alhamdulillah.. jadi, penuh lah hari kerja sy dgn sesi foto konvokesyen selain menguruskan foto-foto konvokesyen yang telah siap.. tggu client dtg ambil di studio shj..

Ok, cukup tu.. Ni cerita yang lain pulak..
Hari ahad yang baru-baru, sy terbaca satu post rakan saya di facebook Lensa Johor. Ada satu outing suka-suka. Temanya outing dengan hanya gunakan 50mm. Ambillah apa shj foto dengan lensa 50mm.

Sepatutnya acara bermula pukul 3pm. sy dpt tahu tntg outing tu pukul 3.45pm. hehe. Jadinya setelah selesaikan semua kerja saya, saya smpai di Taman Bunga Istana jam 6pm. Pheww..! Lmbat bebenor dah ni.. Jadi, sy shoot apa yg sempat aje. :)

tak puas rasanya shoot sekejap sgt.. dah lama sy tak join outing mcm ni.. sy nk buat lagi bila ada weekend yang lapang.. ada yg nak join?

Jgn lupa singgah di RozekRuzaini Studio kalau nk tanya apa-apa dan nk ajak outing.. Insya allah Oktober atau November ini sy plan satu outing.. :) tggu maklumannya ya?

Hujung ni sy akan jadi Official Photographer di suatu majlis di Pahang. Majlis tu majlis tertutup dan besar kemungkinan gmbar pun jadi tertutup atas permintaan organizer. Apa yg boleh sy tunjukkan nanti mgkn gmbar pemandangan atau gmbar sungai saja. Nantikan... gambar sungai.. :D

Bye!

RozekRuzaini
012 9180401
JB

IMG_7467

IMG_7406

IMG_7496

IMG_7413

IMG_7392

IMG_7431

No comments: