Sunday, October 23, 2011

Family Portraiture : Puan Nor Shana & Keluarga

Hallo..

Sihat semuanya? Raya haji dh dekat.. Ada yang balik kampung ke? saya akan balik kampung di Taiping hujung minggu ni. beraya haji dgn keluarga selain ada family photoshoot sebuah keluarga di Taiping. Alhamdulillah.. saya banyak dapat job untuk family portraiture. saya enjoy ambil keluarga dan potret kanak-kanak.. Terima kasih kepada semua yang pernah panggil saya untuk sesi fotografi di rumah mereka. Kalau berminat nak tahu harga boleh email ke rozekruzaini@gmail.com atau hubungi 012-9180401.

Ok, kali ni, saya nk bawakan foto sebuah keluarga yang berasal di Batu Pahat iaitu keluarga Puan Shana. Keluarga Puan Shana mmg happening.. meriah dan saya gembira sgt ambil gmbar keluarga Puan Shana. Sesi foto berlangsung selama 1 jam.

Apa yang sangat-sangat mengujakan saya, suami Puan Shana merupakan seorang pemelihara ular.. ye.. ular.. bukan main main ni. mmg betul. En. Fahmi mmg pemelihara ular dan kerap mengadakan persembahan di merata tempat.. Ha.. Nanti cuba tgk gmbar-gmbar yang saya letakkan, anak-anak dia pun turut sama pandai mengendalikan ular.. Masa saya ambil gmbar ni , En. Fahmi keluarkan 5-6 ekor ular dari simpanannya.. ada Ular Sawa Batik, Ular Sawa Albino dan ada 2 jenis ular lain sy tak sempat tanya jenisnya. Kagum saya sebab anak-anak Puan Shana sgt mesra dgn ular-ular tersebut..

Ha... Kalau ada sesiapa berminat nak memanggil En. Fahmi membuat persembahan, boleh beritahu saya. nnt saya akan maklumkan kepada En. Fahmi. En. Fahmi telah bermain dgn ular lebih kurang 18-19 tahun. Pengalaman beliau sangat banyak dan sgt mahir mengendalikan ular..


Oklah, cukup sy tulis panjang-panjang mcm ni.. Tengok ye gmbar-gmbar di bawah dan berikan komen anda .. :)

RozekRuzaini
012 9180401
JB

family 16x20 inch

IMG_0028

IMG_0023

IMG_0004

2 comments:

norshana said...

Tu ular kesayangan suami I tu kalau I dah lari jauh2. Thanks dear for the great work. Budak-budak tu seronok dapat bergambar bersama.

RozekRuzaini said...

kak shana : terima kasih sbbpanggil sy ambil gmbar.. ada rezeki berjmpa lagi.. :)