Sunday, December 4, 2011

Family Portraiture 2012

Hai semua.. Apa kabo? Hari Ahad mcm ni tgh rehat rehat ye? esok dah keroje balik ye? Tak ape le, kalau tak keroje boring jugak kan. hehe..

Tahun 2011 dah hampir penghujungnya. Cepat sgt masa berlalu sekarang ni. Saya ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua client saya yang pernah mengambil khidmat saya sebagai Fotografer Majlis Perkahwinan dan juga Potret Keluarga anda. Terima kasih tak terhingga.

Selain daripada perkhidmatan fotografi perkahwinan, RozekRuzaini Studio juga telah meluaskan perkhidmatan fotografinya kepada Family & Kids Portraiture. Ramai client kami datang semula kepada RozekRuzaini Studio untuk mendapatkan sesi Family & Kids Portraiture..
Jadi kepada yang tak tahu Rozek boleh shoot family portraiture, kat sini sy nk habaq mai kat hangpa semua. hehe. Anda boleh tgk contoh foto-foto Family Portraiture di facebook album Rozek ni..

Untuk pembukaan tahun 2012 ini, kami telah buka tempahan untuk Family Portraiture pada harga serendah RM 480 !! Anda boleh pilih mana-mana tarikh yang sesuai mengikut kalendar anda dan hubungi kami dengan segera !! Ingat, tempahan sah sehingga 31 Januari 2012 ini sahaja.

Apa yang anda akan dapat dengan RM 480 tu?

a) 1 jam sesi fotografi luar (outdoor) dengan family anda. Kalau indoor, kanak-kanak tak boleh aktif, diorg mesti jadi tak happy dan tak excited..

b) 1 unit album custom 6x6 inci 20 mukasurat.. Siap dgn editing dan juga 'wordings' yang anda nk tambah dalam album tu.


Sebenarnya ramai client RozekRuzaini ambil sesi potret keluarga ni sebagai hadiah ulangtahun perkahwinan kepada pasangan dan juga ada yang ckp "Dah berpuluh tahun kami kahwin, kami tak pernah ada sesi fotografi keluarga."

Jadi, inilah masanya untuk ambil gambar keluarga kan? Harga pun berpatutan, hanya RM 480 sahaja siap dengan album lagi.. kalau nk tgk contoh album, boleh datang ke Studio RozekRuzaini yang terletak di Taman Universiti, Skudai, Johor. Buat masa ni studio dalam proses ubahsuai dah kalau nk tgk album, boleh call dahulu untuk temujanji..

Jadi apa tunggu lagi? Cepat check kalendar anda dan tempah sekarang!!!

iklan

RozekRuzaini
012 9180401
JB

No comments: