Saturday, December 17, 2011

Perkahwinan : Jojo & Leeza

Ok ok ok..
hai semua.. mesti dh boring kan dh lama takda update kat blog ni.. Sori la.. bz sikit.. Family mai JB. Bawak depa pi jalan-jalan JB n Singapore. Ada la dlm 10 hari tak dan nak update blog..

Kali ni nk buh gmbaq kawin buleh tak? Sian Jojo n Leeza duk tggu gmbaq kawin depa.. Kali ni gmbar kawin Jojo & Leeza di Bandar baru Ampang. I suka kaler pengantin ni.. menaik seri pengantin.. Sbnrnya majlis Leeza berlangsung sehari sebelumnya. Sebelah Leeza dah ada fotografer.. takkan saya nk shoot mcm Official Photog pulak. Jadi sebelah Leeza saya shoot apa yg perlu shj. Sebelah Leeza yg shoot adalah Detik Indah Photography. Tak sempat borak dgn fotografer dia. Masing-masing bz..

Jadi sebelah Jojo saya adalah Official Photographer. Jojo adalah adik Nana. Jadi mudah kerja saya untuk berinteraksi dgn family Jojo dan Nana sebab dah kenal.. Family diorg mmg happening.. I LIKE!

ok lah.. Jom tgk gmbar! :)


IMG_1604

IMG_1678

IMG_1794

IMG_1809

IMG_1821

IMG_2073

IMG_2182

IMG_2239

IMG_2337

IMG_2532

IMG_2546

IMG_2665

IMG_2734

IMG_2752

IMG_2672


Ok, sebelum habis entry ni, sy nak buat iklan sikit..

Masa berlalu dengan pantas dan kanak-kanak membesar seiring dengan masa. Peluang yg ada semasa mereka di depan mata kita usah dipersiakan.. Kini kami di Studio RozekRuzaini membuka Pakej Potret Keluarga serendah RM 480 dengan sesi fotografi selama 1 jam beserta 1 unit album 6X6 inci !! Pilih tarikh terbaik dan tempah sesi anda sebelum 31 Januari 2012 ..!! HANYA RM 480 !!!

iklan

1 comment:

cik chinta said...

bole send details hrga pakej utk perkahwinan? nufaka@gmail.com

tq

da lm ikot peredaran blog rozek. lm da terpikat. cuma nk tau harga samada saya mampu atau tidak :)