Sunday, January 1, 2012

Pakej Fotografi Keluarga 2012


"beli ubat gigi percuma pinggan putih... best kan?

Beli Pakej Fotografi Potret Keluarga RozekRuzaini Studio boleh dapat album 6x6 jugak.. pun best kan? :)"


Selamat Tahun Baru 2012 semua ! Ayat di atas sy reka reka selepas sy membeli satu tiub ubat gigi di pasar mini semalam. Saya beli ubat gigi dapat pinggan FREE.

Tapi kalau anda beli Pakej Fotografi Keluarga 2012 daripada RozekRuzaini Studio, anda boleh dapt satu unit album bersaiz 6x6 inci siap dengan crystal cover lagi.. :)

iklan


Anda tak nak ke foto keluarga anda mcm ni?

Keluarga En. Ismail

atau mcm ni?

Aniq

mcm ni pun best.. !

En. Samri & Family

ataupun birthday party yang happening mcm ni dan ada profesional ambil gmbar majlis tu

IMG_3443

Best kan?
Ha, tunggu apa lagi, jom check kalendar..

Kemudian, ikuti langkah-langkah di bawah..

Bagaimana untuk menempah?

1. Pilih satu tarikh yang sesuai untuk sesi fotografi anda dan keluarga anda. Contohnya tarikh ulang tahun perkahwinan, hari lahir anak anda, atau tarikh cuti sekolah..

2. Pilih satu tarikh untuk anda dtg ke RozekRuzaini Studio di Taman Universiti, Skudai, Johor untuk melihat contoh album dan hasil fotografi yang lepas-lepas. Kena telefon dahulu untuk tentukan tarikh appointment.. :)

3. Kalau tak boleh datang, anda boleh call 012 9180401 (Rozek) atau email ke rozekruzaini@gmail.com untuk keterangan lanjut.

4. Tempah slot anda sebelum 31 Januari 2012 dengan deposit minimum RM 150 sahaja.

Mudah kan?

Jom jom booking! :)

RozekRuzaini
012 9180401




No comments: