Wednesday, March 7, 2012

I'm flying to Christchurch !

Hello all !! I'm flying to Christchurch, New Zealand for 8 days!
( terus cakap orang putih sbb nk pegi tempat orang putih, haha!)

Ini adalah entri terakhir saya sebelum saya ke Christchurch.. Lepas ni updates akan dari sana ya..

Selepas setahun saya tidak melakukan mana-mana penerbangan antarabangsa, kali ini saya akan ke Christchurch, New Zealand selama 8 hari. Last sekali saya pegi Cambodia Mac 2011.

Tak tahu apa yg ada di sana, tetapi saya selalu dikhabarkan dengan pemandangan cantik giler ..! phew!! tak sabar rasanya.

Saya akan ke sana dari 9 Mac hingga 17 Mac 2012 nnt bersama Nana; designer saya yang saya sayangi, Maz dan Payid. Untuk makluman semua, Studio RozekRuzaini beroperasi seperti biasa dari pukul 9.30 pagi hingga 8.30 malam. Nak cuci gambar, nak tgk gambar pun boleh. cuma saya saja yg takda. Saya akan masuk semula ke studio hari Isnin 19 Mac 2012. Sepanjang saya di sana, telefon bimbit saya boleh roaming, sms boleh dibaca dan anda masih boleh call saya. antara cepat dan lmbt je nk reply sms anda tu.. Kalau nk mudah, call studio pun boleh
07 5202267 dan telefon bimbit saya 012 9180401.

doakanlah perjalanan kami selamat pergi dan balik dan sy dapat bawa balik gambar yang cantik cantik untuk tatapan semua.

till then, selamat bercuti untuk pelajar pelajar sekolah. yang bekerja tu, kerja elok-elok.. ok?

Bye bye semua! i am sooooo excited! (walaupun pagi tadi sakit perut yaamats!)

RozekRuzaini
012 9180401
www.facebook.com/rozekruzainistudio

christchurch

No comments: