Monday, September 24, 2012

Art for Grabs September 2012

Hello all..

The Art for Grabs event went well.. phew !! itu yg saya cari selama ni.. a happening art scene where everybody was sharing and selling their works..

Saya happy dapat jmpa kawan-kawan baru dan tgk art scene yg best dan happening.. Saya mmg tak berniat nk kaut untung dalam event ni.. mmg niat saya cuma nk tgk suasana dan jumpa kawan-kawan..

Kat event ni semua orang jual barang dan produk sendiri.. ada jual gelang kaki, gelang tangan, t shirt, hasil seni foto, jem buah yang sedap! , novel, buku dan macam-macam lagilah.. best giler! Ada performance, ada short film screening, book launching.. n mcm-mcm lagi lah!

Saya dan kawan-kawan mmg plan nk join lagi next Art For Grabs event... Di kesempatan ni sy ckp thank uvery much kepada kawan-kawan yang sgt sporting.. Maz, Yid, Achen dan paling special utk Nana laa sebab sgt supportive dalam apa juga sy cuba buat..

Dan terima kasih banyak-banyak utk kawan-kawan yang datang.. eid, ijat,. erin, fara, mon, ijan, ashman,kak tina, lily , kuputih, faezah, zenith dan semua-semua yang datang.. thank u very much.. !

See u in next AFG.. perhaps! :)

Jom tgk gambar..

RozekRuzaini
012 9180401
JB


IMG_9696

IMG_9707

IMG_9708

IMG_9710

IMG_9712

IMG_9715

IMG_9718

IMG_9721

IMG_9722

IMG_9725

IMG_9727

IMG_9730

IMG_9731

IMG_9732

IMG_9734

IMG_9737

No comments: