Friday, December 7, 2012

KELAS FOTOGRAFI JANUARI - MAC 2013


KELAS FOTOGRAFI KINI KEMBALI..

hello semua.. apa khabar... lama sangat tak update di sini..

Ok ok, Kali ni sy nk umumkan kelas fotografi SPECIAL untuk sesi Januari- Mac 2013..

kelas kali ini lebih padat dan cukup untuk sesiapa yang ada kamera tapi tak berpeluang nk belajar fotografi yang asas.Kalau sebelum ini RozekRuzaini Studio hanya adakan Kem Fotografi Cuti Sekolah, jadi Januari-Mac ini kami adakan pula kelas fotografi utk semua terutama sekali pelajar yang baru lepas SPM tu.. tak tahu nk buat apa, boleh join kelas ni nanti.. kan?

ramai yang tanya kpd saya tentang kelas, jadi saya adakan 10 sesi sepanjang Januari hingga Mac 2013 nanti.. Anda boleh pilih salah satu tarikh yang anda free. Setiap kelas, pelajar terhad kepada 10 orang sahaja.. Tak nak ramai-ramai nanti tak best.. Yuran pun tak mahal.. hanya RM 150 dan di kelas ni nanti anda akan dapat T Shirt Limited Edition ROZEKRUZAINI STUDIO  yang bernilai RM 30 dan sijil penyertaan. Kelas ini diadakan di ROZEKRUZAINI STUDIO, Johor Bahru.. Yang berada di luar JB, anda boleh luangkan masa utk kelas ini dan tempat tinggal jangan risau.. ada hotel yang dekaaaaaaat je dgn studio.. jarak dalam 50 meter je dengan kadar RM 50 satu malam.. lepas belajar ambil gmbar kat studio, mlm atau esoknya bolehlah anda praktis ambik gmbar sekitar JB sambil cuba makanan-makanan yang sedap-sedap kat JB ni...

Ha, apa tunggu lagi... Pilih tarikh dan sertai kami KELAS FOTOGRAFI ROZEKRUZAINI STUDIO sepanjang JANUARI-MAC ini.. !!

telefon 012 9180401 atau 07-5202267 (studio) untuk maklumat lanjut dan pendaftaran di studio..
Jika anda jauh dari studio kami, anda boleh mendaftar secara online di sini



PENDAFTARAN KELAS FOTO JANUARI-MAC 2013


RozekRuzaini
012 9180401
Johor Bahru






No comments: