Sunday, July 6, 2014

Gambar Famili Raya 2014 : Canvas style

Salam semua.. selamat berpuasa... Sudah seminggu kita berpuasa, cepat kan masa berlalu? Kalau budak-budak mmg tak sabar-sabar nak beraya..

Ada juga sesetengah yang dah shopping baju raya, buat biskut raya, kan? hehe.

Ok, tapi jangan lupa... gambar raya pun penting.. itu sebagai kenangan..

Sempena Syawal tahun ni, ROZEKRUZAINI STUDIO menawarkan promosi photo kanvas untuk mengabadikan foto keluarga anda.

Dengan pelaburan hanya RM 150 sahaja anda akan mendapat 1 foto kanvas bersaiz 10x10 dan juga sekeping foto bersaiz 8x12inci. Maknanya, dengan nilai yang sama, anda boleh buat 3 pose dan mendapat 1 foto siap berkanvas dan sekeping foto bersaiz 8x12inci. Best kan?


LEBIH BEST LAGI bila....

Bila nilai RM 150 itu , KAMI YANG DATANG KE RUMAH ANDA UNTUK AMBIL GAMBAR. Anda tak perlu bersusah payah datang ke studio kami. Anda cuma perlu bersiap-siap dengan baju raya dengan keluarga anda, biar kami yang ambil foto keluarga anda di rumah anda.. Lebih best ia tiada caj tambahan sekiranya anda tinggal di Johor Bahru, Senai dan Kulaijaya.Best kan?

Bagi anda yang tinggal di luar JB, caj tambahan ke rumah anda adalah seperti berikut :

Luar kawasan JB, Senai, Kulaijaya : RM 30
Melaka : RM 100
Kuala Lumpur : RM 200
Perak, Penang, Kedah dan Perlis : RM 350
Pantai Timur : Maaf kami tidak menawarkan perkhidmatan promosi ini ke negeri-negeri di Pantai Timur

Promosi ini sah bermula 7 Julai 2014 sehingga 15 Ogos 2014.

Jadi apa ditunggu lagi.. Jom tempah slot anda SEKARANG. Hubungi 012 9180401 / 017 227 9324  untuk maklumat lanjut.

-ROZEKRUZAINI-



No comments: