Thursday, August 7, 2014

PROMOSI GAMBAR RAYA FAMILI 2014 : Tukar sudut rumah anda kepada mini studio foto

Salam semua.. Sepanjang Syawal ni, kami banyak menerima tempahan untuk mengambil gambar raya famili di rumah. Pakej ni hanya RM1 50 dan anda akan dapat 1 unit fotokanvas 10x10inci dan 1 unit foto bersaiz 8R.

Kerap kali orang ingin datang ke studio untuk mengambil foto keluarga. Sebenarnya, anda boleh mengambil foto keluarga anda di satu sudut di rumah anda sendiri! Yang penting cuma anda perlukan sumber cahaya yang cukup. macam di ROZEKRUZAINI STUDIO, kami memang menawarkan khidmat ambil gambar di rumah terutama sekali semasa musim perayaan. Sebab pada musim raya, ada ahli keluarga kita yang tak berapa sihat, atau semua adik beradik dan saudara mara berkumpul di rumah kita. Jalan paling mudah untuk merakam foto keluarga adalah dengan mengambil gambar di rumah.

Saya akan tunjukkan bagaimana satu sudut rumah boleh diubah menjadi mini studio foto yang cantik untuk merakam foto keluarga anda.


Daripada yang ini: 
kepada yang ini :


Jadi, anda sebenarnya sudah boleh menjadikan satu sudut dalam rumah anda sebagai studio foto. Apa yang penting, anda cuma perlu tambahkan sedikit elemen hiasan dalamn yang ringkas di rumah anda.

Promosi Gambar Raya Famili daripada ROZEKRUZAINI STUDIO masih ada lagi hingga 15 Ogos 2014. Tempah slot anda sekarang dengan whatsapp ke +6012 9180401 !

-ROZEKRUZAINI-

No comments: